Elsker du øllebrød kan du hente guld fra fryseren

Elsker du øllebrød kan du hente guld fra fryseren

Hvad gør du med endeskiver eller tørt rugbrød? Jeg gemmer dem i fryseren og laver en dejlig mættende øllebrød.

Ingredienser

  • Rugbrødsrester

  • 1 stk stjerneanis

Sådan gør du

  • Tag rugbrødet ud af fryseren, læg det i en gryde og dæk akkurat lige med vand.
  • Tilsæt en stjerneanis og lad gryden stå natten over.
  • Tag stjerneanisen op og kog grøden under omrøring ca 10 min. Hvis du foretrækker en glat konsistens brug da en stavblender til sidst.
  • Juster konsistensen med vand hvis der er brug for det.
  • Smag evt til med lidt salt og brun farin.

  • Jeg bruger stjerneanis fordi anis klæder den mørke rugbrødssmag med sin krydrede sødme.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *