Kikærte salat med karry, rødløg og dild

Kikærte salat med karry, rødløg og dild

En frisk og mild karrysalat med bid af kikærter og sprøde rødløg.

Ingredienser

  • 2 karton kogte kikærter (á ca 240 g)

  • 2 mellemstore rødløg

  • 4 store spsk mayonnaise

  • 2 tsk karry

  • 2 tsk gurkemejepulver

  • 1 tsk salt

  • ½ tsk peber

  • 1 tsk citronsaft

  • En håndfuld dild

Sådan gør du

  • Dræn kikærterne
  • Hak rødløg i en blender
  • Tilsæt resten i blenderen og blend et kort stykke tid. Kikærterne skal stadig have struktur
  • Juster evt. konsistensen med mayonnaise og smag til

  • Kikærte salaten er også god sammen med purløg, ramsløg, springløg, som enten kan erstatte eller supplere rødløget.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *