Rødbedebøffer med mættende fyld af bønner og med rund og krydret smag af kanel, cayenne og spidskommen

Rødbedebøffer med mættende fyld af bønner og med rund og krydret smag af kanel, cayenne og spidskommen

Her har du opskriften på en skærefast rødbedebøf. Jeg har drejet smagen i en varm og krydret retning, hvor kanel er det bærende smagsindtryk. I denne opskrift blev der til 16 stk.

Ingredienser

  • 2 fed bagt hvidløg (eller 2 friske)

  • 1 mellemstort løg

  • 1 dl grøntsagsfond/væske

  • 250 g kogte/bagte rødbeder, stadig med lidt bid

  • ca 250 g kogte bønner (jeg brugte pintobønner)

  • 1 dl kikærtemel

  • 1 tsk kanel

  • 1 tsk spidskommen

  • ½ tsk cayenne

  • ½ tsk peber

  • 2 tsk salt

Sådan gør du

  • Kør bagte hvidløg og løg sammen med grøntsagsfond i blenderen.
  • Tilsæt bagte rødbeder, bønner og resten af ingredienserne og blend til du har en farsagtig konsistens.
  • Prøvesteg en lille smagsprøve og juster evt på smag og konsistens.
  • Steg i et godt lag rapsolie.

  • Bønnerne kan sagtens være fra dåse, men hvis du selv koger dem i grøntsagsfond er du foran på smag.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *