Rød og stærk udenpå - sød indeni. Selleri vendt i den indonesiske chilipaste -sambal oelek.

Rød og stærk udenpå – sød indeni. Selleri vendt i den indonesiske chilipaste -sambal oelek.

En skøn kniv og gaffel sag der også pryder på tallerkenen.

Ingredienser

  • Knoldselleri

  • Sambal oelek

  • Rapsolie

  • Lidt salt og peber

Sådan gør du

  • Skræl sellerien og skær den ud i store klodser.
  • Vend klodserne i sambal oelik, olie og s/p, hvis du gerne vil skrue op for den stærke smag, vend dem i ren sambal oelik.
  • Bag dem ved 200 g 30-40 min til sellerien er sød og mør.

  • Knodselleri skrællen er supergod i din grøntsagsfond.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *