Grønkålspesto med parmesan og ristede solsikkekerner

Grønkålspesto med parmesan og ristede solsikkekerner

Som de fleste pestoer er denne grønkålspesto et skønt supplement til pasta, kartofler, stegte rodfrugter, salater og rigtig mange andre gode retter.

Ingredienser

  • 50 g parmesanost skåret i mindre stykker

  • 50 g ristede solsikkekerner

  • 2 fed hvidløg

  • ca. 2 dl olivenolie

  • 150 g ribbet grønkål, skyllet

  • 1 spsk æblecidereddike

  • 1 lille spsk salt og lidt peber

Sådan gør du

  • Blend først parmesanost, solsikkekerner og hvidløg med olien.
  • Når det er blendet fint, tilsæt resten og blend til du har den ønskede konsistens.
  • Smag til
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *