Sprøde pastinak-fileter paneret i eddike og panko rasp
Pastinakker vendt i eddike og med sprød panering. Spis dem som snacks, pålæg eller som fish’n’chips med fritter og en god sauce tatare.
Ingredienser
Pastinakker
Kikærtemel
Cayennepeber
Salt og peber
Eddike (jeg brugte æblecidereddike)
Panko rasp
Rapsolie
Sådan gør du
- Rens pastinakkerne, fjern enderne og skær pastinakkerne i 1 cm tykke skiver.
- Tag 2 dybe tallerkener
- Lav en blanding med kikærtemel, krydderier og eddike/evt lidt vand i den ene tallerken. Bladingen skal være tyk som en pandekagedej.
- Hæld panko rasp i den anden tallerken.
- Vend først pastinakkerne i kikærtemel blandingen og derefter i panko raspen.
- Steg fileterne ved middelvarme i rigelig med rapsolie til de er blevet flotte gyldne og møre.