Ristede kikærter med zaatar

Ristede kikærter med zaatar

Kikærter ristet i ovnen – her med zaatar, men prøv dig også frem med andre krydderier som chili, paprika, hvidløg eller noget helt andet. De sprøde kikærter er gode som snack og som topping på grøntretter.

Ingredienser

  • Kogte kikærter

  • Olie

  • Zaatar

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Her er det en fordel at koge kikærterne selv, så kog dem (efter iblødsætning natten over) al dente og lad dem tørre grundigt bagefter.
  • Spred kikærterne ud på en bageplade og vend dem rundt med olie og krydderier.
  • Bag dem ved 180 gr i ca 45 min, rør rundt undervejs, indtil de er godt sprøde og knasende.

  • Hvis du ikke bruger kikærterne samme dag, pak dem da ned i en lufttæt beholder.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *