Grøn linsesalat med blandet bladgrønt, friske krydderurter og græsk yoghurt
Ingredienser
ca 300 g kogte grønne linser
Lidt olivenolie
ca 300 g blandede friske krydderurter (jeg brugte mizuna, basilikum og ramsløg)
ca 2 dl græsk yoghurt
1 spsk revet citronskal
1 stort fed hvidløg
Salt og peber
1 spsk. zaatar
Grøn salat
Sådan gør du
- Rør et par skefulde olivenolie i de kogte linser, gerne mens de stadig er lune så kan de trække smagen til sig. Giv dem lidt salt og peber.
- Hak urterne lidt groft og vend dem rundt i linserne
- Rør yoghurten op med citronskal, revet hvidløg, salt/peber og smag til.
- Vend yoghurten rundt i linseblandingen.
- Fordel blandingen på toppen af sprøde grønne salatblade og drys til sidst med zaatar.