Kartoffel-ramsløg tortilla med grønne linser og hytteost

Kartoffel-ramsløg tortilla med grønne linser og hytteost

Skærefast tortilla med skønt grønt fyld af linser og masser af ramsløg

Ingredienser

  • 1 kg kogte kolde kartofler

  • ca 200 g frisk ramsløg

  • 200 g kogte grønne linser

  • 6 æg

  • 200 g hytteost

  • 2 dl mælk

  • 2 spsk salt

  • 1 tsk peber

  • Ristede solsikkekerner

Sådan gør du

  • Skær de kogte kartofler i tern
  • Snit ramsløgen groft
  • Vend kartofler, ramsløg og linserne sammen og fordel blandingen jævnt i et smurt ovnfast fad ca. 30X20 cm
  • Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med hytteost, mælk, salt og peber, hæld æggeblandingen i fadet og tryk fyldet lidt ned.
  • Bag i ovnen ved 200 g ca 40 min til æggemassen har sat sig.
  • Lad gerne tortillaen stå og samle sig et kvarters tid efter den er taget ud af ovnen, det gør den mere skærefast.
  • Top med ristede græskarkerner

  • Istedet for ramsløg kan du også bruge spinat eller andet bladgrønt
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *