Postej med kindneybønner

Postej med kindneybønner

Dette er faktisk mere en “ej-postej” og er lavet på kidneybønner. Smagen og konsistensen minder til gengæld om den folkekære leverpostej, og kan nydes med det samme gode tilbehør som f.eks. agurk og syltet grønt.

Ingredienser

  • 2 kartoner kogte kidneybønner (a ca 240 g)

  • 3 fed hvidløg

  • 1 dl rapsolie

  • 1 dl ristede solsikkekerner

  • 2 spsk. tamarind paste

  • 2 tsk. røget paprika

  • 1 tsk. salt

  • ½ tsk peber

  • 1 knsp. allehånde

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne til en homogen masse og smag til.

  • Tamarind er en af grundingredienserne i HP sauce og Worcestershire sauce. Har du ikke en grønthandler i nærheden, hvor der kan købes tamarind paste, kan en dé to saucer bruges til at smage til med.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *