Salat med stegt fennikel

Salat med stegt fennikel

Salat med stegt fennikel, rucola, søde tomater og butterbeans

Ingredienser

  • 1 fennikelknold

  • Et par håndfulde små tomater

  • 1 mellemstort rødløg

  • 1 karton (240 g) kogte butterbeans

  • ca 50 g rucola

  • Citronsaft

  • Olivenolie

  • Balsamicoeddike

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær enden af fennikelknolden, del den i kvarte på langs og skær den i 1 cm tykke skiver.
  • Steg fenniklen i lidt olivenolie et par minutter, tilsæt et par spsk. citronsaft, salt og peber. Tag den af panden og skær fenniklen i passende størrelser.
  • Dræn de kogte butterbeans
  • Skær tomaterne i skiver og hak rødløget lidt groft.
  • Byg salaten op med rucola i bunden, butterbeans, tomater, rødløg og stegt fennikel.
  • Hæld lidt olivenolie og balsamicoeddike over salaten og krydr den med salt og peber.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *