Cremet aubergine pasta med portobellosvampe

Cremet aubergine pasta med portobellosvampe

4

portioner

En nem pastaret hvor grøntsagerne bages i ovnen en times tid og blendes til en cremet auberginesauce, toppet med skiver af bagte portobellosvampe.

Ingredienser

  • 2 auberginer

  • 3 portobellosvampe

  • 3 store tomater

  • 4 fed hvidløg

  • 2 mellemstore løg

  • 2 spsk citronsaft

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 tsk salt

  • ½ tsk peber

  • 3 store spsk flødeost

  • En god håndfuld frisk basilikum

  • 500 g pasta

Sådan gør du

  • Prik auberginerne godt med en gaffel, bag dem sammen med tomater, hvidløg, løg og portobellosvampe i et ovnfast ved 180 gr en times tid.
  • Tag derefter portobellosvampene fra.
  • Blend resten af grøntsagerne og saften fra fadet sammen med citronsaft, olivenolie, s/p og flødeost.
  • Kog pastaen til den er al dente og vend den sammen med auberginecremen.
  • Smag til med salt, peber og citronsaft.
  • Skær de stegte portobellosvampe i tynde skiver, giv dem lidt salt og peber og vend dem i pastaen sammen med frisk basilikum.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *