Cremet aubergine pasta med portobellosvampe
4
portionerEn nem pastaret hvor grøntsagerne bages i ovnen en times tid og blendes til en cremet auberginesauce, toppet med skiver af bagte portobellosvampe.
Ingredienser
2 auberginer
3 portobellosvampe
3 store tomater
4 fed hvidløg
2 mellemstore løg
2 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
½ tsk peber
3 store spsk flødeost
En god håndfuld frisk basilikum
500 g pasta
Sådan gør du
- Prik auberginerne godt med en gaffel, bag dem sammen med tomater, hvidløg, løg og portobellosvampe i et ovnfast ved 180 gr en times tid.
- Tag derefter portobellosvampene fra.
- Blend resten af grøntsagerne og saften fra fadet sammen med citronsaft, olivenolie, s/p og flødeost.
- Kog pastaen til den er al dente og vend den sammen med auberginecremen.
- Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Skær de stegte portobellosvampe i tynde skiver, giv dem lidt salt og peber og vend dem i pastaen sammen med frisk basilikum.