Tomatpesto

Tomatpesto

Smagen af soltørrede tomater er en af mine favoritter med sin frugtige og intense umamimag. Tomatpesto er et hurtigt fiks i din pasta, grøntsagsret eller med en skive brød.

Ingredienser

  • 1 glas soltørrede tomater i olie (ca 285 g med olie)

  • 1 dl ristede solsikkekerner

  • 2 fed hvidløg

  • 1 tsk tørret oregano

  • 1/2 tsk salt

  • 1/4 tsk peber

  • Et skvæt balsamicoeddike

Sådan gør du

  • Rist solsikkekernerne på en tør pande til de tager lidt farve.
  • Kvas hvidløgene med siden af en kniv og hak dem groft.
  • Blend hele glasset med tomater og olie med solsikkekerner, hvidløg, oregano, salt, peber og balsamicoeddike til det har konsistens som pesto.
  • Smag til.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *