Ærte-bønnespread med mynte og tabasco

Ærte-bønnespread med mynte og tabasco

Med denne grønne bønnespread har du både dejligt pålæg i sig selv – eller som bund på en tomat- eller kartoffelmad. Den egner sig også fortrinligt som cremet tilbehør til krydrede retter. I denne version har jeg givet ærte-bønnespreaden lidt kant med mynte og tabasco, men prøv f.eks. også med dild og citron.

Ingredienser

  • 1 pose optøede frosne ærter ( ca 500 g.)

  • 1 karton kogte butterbeans eller hvide bønner

  • 2 fed hvidløg

  • 1 mellemstort løg

  • 1½ tsk salt

  • ½ tsk peber

  • 1 god tsk. tabasco


  • En lille håndfuld frisk mynteblade

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne sammen og smag til
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *