Bagte selleri strimler med ristede hampefrø

Bagte selleri strimler med ristede hampefrø

Selleri med fuld smag af sødme og nødder – tilberedt al dente

Ingredienser

  • Knoldselleri – jeg brugte et halvt her

  • Rapsolie

  • Chiliflager

  • Salt og peber

  • En god håndfuld ristede hampefrø

  • Skræl sellerien og skær den (på et mandolinjern) i 1 mm tykke strimler
  • Vend strimlerne i rapsolie, chiliflager og s/p
  • Fordel strimlerne i et ovnfast fad så de ligger i et tyndt lag.
  • Bag i en 200 gr. varm ovn ca 20 min til sellerien har fået en gylden farve.
  • Drys med ristede hampefrø

  • Selliristrimlerne kan anvendes som pasta – og f.eks. vendes i en grønkålspesto
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *