Stegte beder med belugalinser, feta og masser af mynte

Stegte beder med belugalinser, feta og masser af mynte

Enkel og frisk mynte salat med mættende fyld af linser og beder stegt i æblecidereddike.

Ingredienser

  • 5-6 mellemstore beder (gule, hvide og/eller bolsje beder)

  • Et par spsk. æblecidereddike (eller balsamico eddike)

  • 1 stort bundt frisk mynte

  • 1 ds. (ca 240 g) kogte belugalinser

  • Feta

Sådan gør du

  • Skær bederne i mundrette størrelser (jeg skræller dem ikke)
  • Steg dem på en pande i lidt olie ved middelhøj varme ca 5 min.
  • Hæld æblecidereddike på panden og giv bederne lidt salt og peber.
  • Læg låg på panden og lad bederne stå og stege ved lav varme i 45-60 min. Smag på bederne og tag dem af panden mens de stadig har lidt bid.
    (bederne kan sagtens tilberedes i forvejen og bruges kolde på dagen)
  • Hak mynten groft og vend den sammen med de stegte beder.
  • Dræn og skyl belugalinserne og bland dem med bederne.
  • Smag bedesalaten til med olie, eddike, salt og peber.
  • Top til sidst med feta.

    Del videre

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *