Braset kartoffel og porre

Braset kartoffel og porre

Retten er syrligt smagt til med æblecidereddike og går i retning af en varm kartoffelsalat.

Ingredienser

  • Kogte kolde kartofler (1-2kg)

  • Et par porrer

  • Æblecidereddike

  • Salt og peber

  • Et par fed hvidløg eller endnu bedre; hvidøgsolie

Sådan gør du

  • Flæk porrerne på langs, skyl dem og skær i mindre skiver
  • Skær kartoflerne i mundrette stykker
  • Steg porrerne i lidt rapsolie, tilsæt en god sjat æblecidereddike, s/p og tag dem af panden efter et par minutter.
  • Bras nu kartoflerne i rigelig med olie hvidløgsolie og krydr med s/p
  • Når kartoflerne har fået en flot gylden farve vendes porrerne i
  • Smag til med æblecidereddike og s/p
  • Top evt. med ristede solsikkekerner

  • Når der koges kartofler, kog da rigeligt – de er gode at have på lager og kan ALTID bruges i en anden sammenhæng.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *