Grøn linsesalat med blandet bladgrønt, friske krydderurter og græsk yoghurt

Grøn linsesalat med blandet bladgrønt, friske krydderurter og græsk yoghurt

Ingredienser

  • ca 300 g kogte grønne linser

  • Lidt olivenolie

  • ca 300 g blandede friske krydderurter (jeg brugte mizuna, basilikum og ramsløg)

  • ca 2 dl græsk yoghurt

  • 1 spsk revet citronskal

  • 1 stort fed hvidløg

  • Salt og peber

  • 1 spsk. zaatar

  • Grøn salat

Sådan gør du

  • Rør et par skefulde olivenolie i de kogte linser, gerne mens de stadig er lune så kan de trække smagen til sig. Giv dem lidt salt og peber.
  • Hak urterne lidt groft og vend dem rundt i linserne
  • Rør yoghurten op med citronskal, revet hvidløg, salt/peber og smag til.
  • Vend yoghurten rundt i linseblandingen.
  • Fordel blandingen på toppen af sprøde grønne salatblade og drys til sidst med zaatar.

    Del videre

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *