Blancherede grønne asparges med citroncreme

Blancherede grønne asparges med citroncreme

Blancherede grønne asparges med frisk citroncreme gør det rigtigt godt som snack på en varm solskinsdag. Og så tager det kun 5 min at lave denne enkle delikatesse.

Ingredienser

  • 1 bdt grønne asparges

  • Et par store spsk flødeost naturel

  • 1 tsk revet citronskal

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Knæk de træagtige ender af de grønne asparges.
  • Læg dem på en varm pande, hæld et par håndfulde vand på sammen med lidt salt. Læg låg over panden og damp/blancher aspargesene et minuts tid.
  • Læg dem derefter i en skål med iskoldt vand for at stoppe varmetilberedningen.
  • Rør flødeost med citronskal, s/p og smag til.
  • Halvér aspargesene og server dem med citroncremen
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *