Cremet kartoffel-grønkålsmos

Cremet kartoffel-grønkålsmos

Kartoffelmos er skøn i sig selv. Skal der sniges lidt ekstra tekstur og smag i, tilsæt da f.eks. grønkål

Ingredienser

  • 1,5 kg bagekartofler

  • 300 g grønkål (1 pose)

  • 50 g smør

  • 1 dl mælk

  • 2 spsk sennep

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Vask kartoflerne og skær dem i mindre stykker
  • Kog kartoflerne og husk ingen salt i vandet
  • Rib grønkålen og skyl den og hak i mindre stykker
  • Når kartoflerne er godt møre, læg da grønkålen ned i gryden under låg, så den dampes et par minutter
  • Hæld alt vandet fra, tilsæt smørret og pisk på højeste hastighed med en håndmixer til smørret er smeltet og har fordelt sig.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og pisk det sammen så kort tid som muligt, så mosen ikke bliver klistret.
  • Smag til med s/p og sennep

  • I denne mos brugte jeg både vegansk smør og mælk.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *