Kartoffel-ramsløg tortilla med grønne linser og hytteost
Skærefast tortilla med skønt grønt fyld af linser og masser af ramsløg
Ingredienser
1 kg kogte kolde kartofler
ca 200 g frisk ramsløg
200 g kogte grønne linser
6 æg
200 g hytteost
2 dl mælk
2 spsk salt
1 tsk peber
Ristede solsikkekerner
Sådan gør du
- Skær de kogte kartofler i tern
- Snit ramsløgen groft
- Vend kartofler, ramsløg og linserne sammen og fordel blandingen jævnt i et smurt ovnfast fad ca. 30X20 cm
- Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med hytteost, mælk, salt og peber, hæld æggeblandingen i fadet og tryk fyldet lidt ned.
- Bag i ovnen ved 200 g ca 40 min til æggemassen har sat sig.
- Lad gerne tortillaen stå og samle sig et kvarters tid efter den er taget ud af ovnen, det gør den mere skærefast.
- Top med ristede græskarkerner
- Istedet for ramsløg kan du også bruge spinat eller andet bladgrønt