Kartoffelsalat med karrydressing, asparges og radiser

Kartoffelsalat med karrydressing, asparges og radiser

Ingredienser

  • 1½ kg kogte kolde kartofler

  • 1 bdt. grønne asparges

  • 5 store radisser

  • Grønne salat blade

  • ½ dl ristede solsikkekerner

  • Karrydressing
  • ½ dl mayonnaise

  • ½ dl yoghurt produkt

  • 2 tsk karry

  • 1 tsk gurkemeje

  • ½ tsk sirup

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær de kolde kogte kartofler i skiver ca ½ cm tykke.
  • Bræk enderne af aspargeserne og gem dem evt til suppe eller aspargesolie.
  • Snit de rå asparges i skiver på et par mm.
  • Riv eller snit radisserne i tynde strimler.
  • Rør karrydressingen og smag den til, vend den da med kartoffelskiverne.
  • Byg salaten op med grøn salat, karrykartoflerne, asparges, radiser og ristede solsikkekerner.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *