Kartoffelsalat med stegt spinat og mandler ristet i æblecidereddike

Kartoffelsalat med stegt spinat og mandler ristet i æblecidereddike

Her har du endnu et godt bud på sommerens kartoffelsalat. Versionen her består af kun tre ingredienser og er superenkel at tilberede.

Ingredienser

  • 1 kg. kogte kolde kartofler

  • 200 g frisk spinat

  • 1 håndfuld mandler

  • Lidt rapsolie, æblecidereddike, salt og peber

Sådan gør du

  • Skær de kogte kartofler i mindre stykker
  • Steg spinaten i lidt rapsolie, salt og peber på en varm pande et minuts tid. Inden du slukker for panden , giv da spinaten en spsk. æblecidereddike og rør rundt. Spinaten skal af varmen når den akkurat er faldet lidt sammen.
  • Rist mandlerne i lidt olie, salt og en tsk. æblecidereddike til de har taget lidt farve.
  • Bland kartofler, spinat og mandler sammen og drys lidt salt på toppen.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *