Porre-gurkemeje pandekager

Porre-gurkemeje pandekager

Luftig pandekage med frisk gurkemeje og sprøde porrer

Fyld

  • 2 mellemstore porrer

  • 2 store fed hvidløg

  • 2 mellemstore løg

  • frisk gurkemejerod – ca 10 cm

  • ½ tsk chilipulver

  • 1 tsk karry

  • Dej
  • 2 æg

  • 1 dl mælk

  • 1 spsk limesaft

  • ca 2½ dl mel

  • 1 tsk bagepulver

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Rens porrerne og skær dem i strimler
  • Hak løg og hvidløg
  • Riv gurkemeje på et fint rivejern
  • Svits porrer, løgene, gurkemeje, chili og karry hurtigt af på panden.
  • Pisk dejen sammen og vend fyldet i.
  • Dejen er ret våd og giver en dejlig saftig pandekage
Del videre