Salat med stegt fennikel
Salat med stegt fennikel, rucola, søde tomater og butterbeans
Ingredienser
1 fennikelknold
Et par håndfulde små tomater
1 mellemstort rødløg
1 karton (240 g) kogte butterbeans
ca 50 g rucola
Citronsaft
Olivenolie
Balsamicoeddike
Salt og peber
Sådan gør du
- Skær enden af fennikelknolden, del den i kvarte på langs og skær den i 1 cm tykke skiver.
- Steg fenniklen i lidt olivenolie et par minutter, tilsæt et par spsk. citronsaft, salt og peber. Tag den af panden og skær fenniklen i passende størrelser.
- Dræn de kogte butterbeans
- Skær tomaterne i skiver og hak rødløget lidt groft.
- Byg salaten op med rucola i bunden, butterbeans, tomater, rødløg og stegt fennikel.
- Hæld lidt olivenolie og balsamicoeddike over salaten og krydr den med salt og peber.