Sprøde pastinak-fileter paneret i eddike og panko rasp

Sprøde pastinak-fileter paneret i eddike og panko rasp

Pastinakker vendt i eddike og med sprød panering. Spis dem som snacks, pålæg eller som fish’n’chips med fritter og en god sauce tatare.

Ingredienser

  • Pastinakker

  • Kikærtemel

  • Cayennepeber

  • Salt og peber

  • Eddike (jeg brugte æblecidereddike)

  • Panko rasp

  • Rapsolie

Sådan gør du

  • Rens pastinakkerne, fjern enderne og skær pastinakkerne i 1 cm tykke skiver.
  • Tag 2 dybe tallerkener
  • Lav en blanding med kikærtemel, krydderier og eddike/evt lidt vand i den ene tallerken. Bladingen skal være tyk som en pandekagedej.
  • Hæld panko rasp i den anden tallerken.
  • Vend først pastinakkerne i kikærtemel blandingen og derefter i panko raspen.
  • Steg fileterne ved middelvarme i rigelig med rapsolie til de er blevet flotte gyldne og møre.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *