Tomat-stegte grønne bønner

Tomat-stegte grønne bønner

Her kommer en af de lynhurtige småretter, som passer til det meste, og i sig selv byder på masser af smag og konsistens. Sprøde, saftige grønne bønner stegt med syre og sødme fra soltørret tomat.

Ingredienser

  • Hvidløgsolie

  • Frosne grønne bønner

  • Soltørret tomat-paste

  • Æblecidereddike

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Sæt en stegepande på blusset og skru op på højeste varme.
  • Tilsæt et par skefulde soltørret tomat-paste eller tomat koncentrat og steg hårdt et minuts tid.
  • Hæld hvidløgsolie på panden og steg de frosne bønner hårdt til de har fået farve og tomaten er brændt en smule på.
  • Tilsæt en skefuld æblecidereddike og giv bønnerne lidt salt og peber.
Del videre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *